Stel uw vraag! 

Ons team geeft overal antwoord op. Stel een vraag of laat een offerte toesturen!

MKBStunter - Webbo
MKB Stunter
Hoefsmid 7
2292 JJ Wateringen
t +31 (0)85 27 33 410

Bedrijfsuitstraling

Huisstijl en marketing

Lease een E-marketeer

Voor veel ondernemers is internet en internetmarketing onoverzichtelijk aan het worden. Een vaste werknemer om de online bedrijfsuitstraling te regelen en bij te houden is kostbaar.

MKB Stunter heeft voor de ondernemer de oplossing: Per uur kan een e-Marketeer van MKB Stunter worden ingehuurd. De e-marketeer stelt samen met u een plan op hoe uw bedrijf op internet er uit moet komen te zien voor de lange termijn. De e-marketeer neemt de gehele internetmarketing uit handen en zorgt voor een professionele bedrijfsuitstraling op het internet. Een voordelige oplossing met absoluut betere resultaten met uw website.

MKBStunter Lease een E-marketeer
Huisstijl

Een mooi logo, een mooi lettertype, de juiste kleuren en een perfect formaat voor op internet en drukwerk. Dat is wat ons team maakt voor ondernemers. MKB Stunter maakt niet alleen websites die goed worden gevonden, maar ook websites die mooi zijn om aan uw klanten en relaties te laten zien.

MKB Stunter verzorgt de gehele huisstijl van uw onderneming. Stapsgewijs wordt de nieuwe uitstraling van het bedrijf ontwikkeld. Daarna wordt de huisstijl verwerkt in uw website, uw briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. Iedereen zal vanaf dat moment uw bedrijf herkennen. Een sterke en professionele huisstijl geeft vertrouwen bij potentiele klanten.   

E-mail marketing

Uw klanten en relaties informeren over uw bedrijfsactiviteiten? MKB Stunter heeft hiervoor de oplossing. Onze opdrachtgevers zijn positief over onze digitale nieuwsbrieven.

Ons team ontwikkelt een digitale nieuwsbrief in uw huisstijl, zorgt voor een technische ontwikkeling en verstuurt dit naar al uw klanten en relaties. Onze digitale nieuwsbrieven voldoen aan de spamwetgeving is zijn daardoor een effectieve manier om uw doelgroep actief te benaderen.

Niet alleen ziet uw digitale nieuwsbrief er mooi uit, ook meet ons team precies wie en wanneer de digitale nieuwsbrief heeft gelezen. Met een digitale nieuwsbrief zorgt u voor directe klantenbinding. 

MKBStunter - Multimedia

“De website hielp me meer klanten te krijgen. Ik heb nu geïnvesteerd in een webshop en mijn ranking in Google.”

Multimedia

Uit onze onderzoeken naar wat bezoekers op internet doen, blijkt dat bezoekers op internet niet meer lezen. Bezoekers willen snel informatie hebben. MKB Stunter is gespecialiseerd in Multi media diensten.

Ons team verzorgt webfotografie, webcommercials, webbedrijfsfilms, web motion graphics en webcasting. Foto’s, films en geluidsfragmenten worden professioneel verwerkt op uw website. Bezoekers op uw website zullen nog meer een goede impressie krijgen wat u voor potentiele klanten kunt betekenen. Online multimedia oplossingen zorgen voor een nog professionele uitstraling en houdt uw bezoeker langer online.

“Ik heb nu een logo wat overal terug komt. Op mijn website, Facebook en zelfs op mijn afsprakenkaart. Ik heb de kleuren zelfs in de hele winkel terug laten komen.”