Stel uw vraag! 

Ons team geeft overal antwoord op. Stel een vraag of laat een offerte toesturen!

MKBStunter - Webbo
MKB Stunter
Hoefsmid 7
2292 JJ Wateringen
t +31 (0)85 27 33 410

Online adverteren

Marketing en Promotie

Google adverteren

Miljoenen mensen zoeken op Google. Veel potentiƫle klanten naar uw bedrijf. Adverteren op Google is zeer effectief en verstandig. Uw advertentie wordt op de eerste pagina getoond boven of naast de zoekresultaten.

Hoe MKB Stunter dat doet? Onze specialist in online adverteren stelt met u een advertentiecampagne samen en zorgt er voor dat dit professioneel op internet wordt uitgevoerd. Onze ervaring zorgt er voor dat wij precies weten waar uw klanten op zullen zoeken. Wij zorgen er voor dat de bezoekers doorklikken naar de juiste pagina op uw website.

MKBStunter Google adverteren
Facebook adverteren

Social Media is een belangrijk onderdeel voor een bedrijf. Nederland kent ongeveer 6 miljoen Facebook gebruikers. En daar zitten vele potentiƫle klanten voor uw bedrijf tussen. MKB Stunter helpt u meer likes te krijgen of meer bezoeken naar uw bedrijfswebsite.

Facebook kent uitgebreide advertentiemogelijkheden. Ons team stelt samen met u een advertentiecampagne op, de juiste doelgroep wordt bepaald, de juiste afbeeldingen en teksten om uiteindelijk een mooie en effectieve advertentie op Facebook te plaatsen. Door onze ervaring met effectieve Social Media campagnes zorgt dit voor meer bezoekers op uw website.

Webbanners

Een effectieve manier om meer bezoekers op de website van het bedrijf te krijgen is het plaatsen van webbanners op andere websites. MKB Stunter verzorgt voor een professionele webbanner die geheel wordt opgemaakt voor een actie van een product of aanbieding. Ons team verwerkt in de banner een speciale code, waardoor precies is te meten of er is geklikt op de banner. Op deze manier is te zien of de banner op de website wordt aangeklikt. Na het meten kan bepaald worden om de webbanner te laten staan of op een andere interessante website te plaatsen. Een zeer effectieve online reclamecampagne is het resultaat.

MKBStunter - Landingpages

“De website hielp me meer klanten te krijgen. Ik heb nu geïnvesteerd in een webshop en mijn ranking in Google.”

Landingpages

Google heeft sinds kort de werking van de zoekmachine gewijzigd. MKB Stunter houdt als internetspecialist deze ontwikkelingen bij voor klanten. Google toont bijvoorbeeld alleen nog maar websites die echt voldoen aan de juiste zoektermen. Ons team is gespecialiseerd om voor ondernemers hier gebruik van te maken. Wij ontwikkelen zogenaamde landingpages, ofwel mini-websites die speciaal over een dienst of een product gaan. Hierdoor volgen meer resultaten in Google en nemen de bezoekersaantallen naar de website van uw bedrijf toe.

“Ook wij hebben concurrentie van grote bouwmarkten. Maar met onze Google advertenties stonden we mooi boven ze. Het kan dus wel.”