Stel uw vraag! 

Ons team geeft overal antwoord op. Stel een vraag of laat een offerte toesturen!

MKBStunter - Webbo
MKB Stunter
Hoefsmid 7
2292 JJ Wateringen
t +31 (0)85 27 33 410

Website

laten bouwen

All-in website

Internet verandert dagelijks. Een goede en actuele website is belangrijk om goed gevonden te worden op internet. Uw klanten zoeken steeds vaker naar uw bedrijf op het internet.

Een mooie website is vaak een eerste stap om met uw onderneming contact op te nemen. MKB Stunter ontwikkelt websites voor ondernemers. Onze website worden op maat gemaakt, in de sfeer van uw bedrijf, zijn geschikt voor zoekmachines en standaard ook toegankelijk voor tablets en andere mobiele apparaten.

Dit zijn Rob en Raymond. Allebei ondernemers uit het MKB segment. Zij hebben gekozen voor onze MKB All in website. Raymond is goed vindbaar met zijn website en elke seizoen passen wij zijn website aan. En Rob haalt veel werk binnen met zijn schildersbedrijf. Bekijk hun websites en vraag daarna een offerte aan voor een nieuwe website!

MKBStunter Webshops
Webshop

Een eigen online winkel is het leukste wat er is. MKB Stunter ontwikkelt professionele webshops die ook nog eens eenvoudig zijn in het onderhouden. Ons team helpt ondernemers om een webshop vanaf het begin op te bouwen, van het design tot aan de koppelingen voor het online betalen, zoals iDeal en creditcards.

De webshop heeft niet alleen een mooie uitstraling, maar je kunt ook gebruik maken van ons Content Management Systeem (CMS), waarmee heel eenvoudig alle producten toe te voegen en te wijzigen zijn. De webshop is ook geoptimaliseerd voor zoekmachines. Natuurlijk helpt ons team Social Media aan de webshop te koppelen voor nog meer likes en dus klanten.

Wil je een webshop beginnen? Dan is onze Starterswebshop voor ondernemers een geweldig idee! Inmiddels maken al honderden beginnende ondernemers gebruik van onze Starterswebshop.

Neem eens een kijkje op de webshop van onze klant Eric. Hij is inmiddels een succesvolle online ondernemer. Bekijk zijn succesvolle webshop eens.

Hoe het werkt

Ons concept is uniek. Wij maken niet zomaar even een website, maar wij verdiepen ons in elk bedrijf die een website of webshop bij ons laat maken. We gaan zorgen dat de website of webshop mooier is dan die van de concurrentie. We zorgen voor meer online bezoekers, want al onze websites en webshops zijn goed vindbaar in Google. Hoe we dat doen? Dat is nou precies wat we niet vertellen, maar we doen het anders en beter dan andere aanbieders van internetomgevingen. De mensen achter MKBStunter zijn namelijk de zelfde achter succesvolle concepten als online je parkeergeld betalen en online betalen in restaurants. Succesvolle projecten dus!

Met die kennis gaan we nu ook voor MKB ondernemers aan de slag. Hoe het werkt?

  • eerst interviewen we je over het bedrijf. Wie is je doelgroep, waar wil je gevonden worden en wat wil je online aanbieden aan diensten en producten
  • bij MKB Stunter werken de beste designers. Er wordt een webdesign op maat gemaakt.
  • vervolgens ontvang je een preview zodat je live mee kunt kijken tijdens het bouwen
  • vervolgens gaat onze specialist aan de slag zodat de website of webshop goed gevonden wordt
  • elke maand ontvang je van onze uitgebreide statistieken over je online bezoekers
  • elke maand helpen we je om de website actueel te houden

Zo helpen we elke MKB ondernemer aan een goed vindbare en succesvolle website of webshop met veel online bezoekers.

MKBStunter - Hoger in Google

“De website hielp me meer klanten te krijgen. Ik heb nu geïnvesteerd in een webshop en mijn ranking in Google.”

Hoger in Google

Bovenaan in Google kan geen enkel internetbedrijf beloven. Een professioneel internetbedrijf als MKB Stunter kan er wel voor zorgen dat de website hoger in Google komt te staan.Ons team heeft diverse oplossingen voor Search Engine Optimalization (SEO).

Door het toepassen van slimme internettechnieken zal de website in ranking stijgen op diverse zoekwoorden. Ons team is gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie, zoals het optimaliseren van domeinnamen, webteksten, linkbuilden en andere technieken.

Maandelijks ontvangt u de statistieken van de resultaten van de SEO-campagne en de toename in online bezoekers.

“De website hielp me meer klanten te krijgen. Ik heb nu geïnvesteerd in een webshop en mijn ranking in Google.”