Stel uw vraag! 

Ons team geeft overal antwoord op. Stel een vraag of laat een offerte toesturen!

MKBStunter - Webbo
MKB Stunter
Hoefsmid 7
2292 JJ Wateringen
t +31 (0)85 27 33 410

Over MKBStunter

ZOJOH New Media Inventions

MKBStunter - ZOJOH New Media Inventions
Over MKB Stunter

MKBStunter.nl maakt onderdeel uit van ZOJOH New Media Inventions. De ondernemers achter dit bedrijf zijn al meer dan 20 jaar professioneel werkzaam met ICT- en internettoepassingen. ZOJOH New Media Inventions heeft bijvoorbeeld gewerkt aan de succesvolle internetproducten als mobiel parkeergeld betalen, mobiel pinnen en met mobiel betalen voor carwashes.

Directeur van ZOJOH New Media Inventions is Patrick van Venetien: "Een professionele online bedrijfsomgeving moet voor iedereen betaalbaar zijn. Onze ervaringen van grote succesvolle projecten delen wij juist met de MKB-ondernemers. Ons team ontzorgt de hardwerkende ondernemer bij het lanceren en onderhouden van een professionele website. Met MKB Stunter waren wij de eerste in Nederland die dit concept hebben ontwikkeld. En het leuke is dat we vele klanten van MKB Stunter als bedrijf zien groeien. En dat blijft ons motiveren om nog betere en mooiere internetomgevingen te bouwen.".

Onze doelgroepen

De diensten van MKB-Stunter.nl worden speciaal aangeboden aan:

  • midden- en kleinbedrijf
  • zelfstandigen (ZZP'ers)
  • kleinere organisaties
  • kleinere instellingen

Juist daar geldt "tijd is geld". MKB Stunter.nl bespaart deze ondernemers tijd door de bedrijfsomgeving helemaal af te stemmen naar de eigen wensen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om een representatieve en commerciƫle bedrijfsomgeving tegen zeer concurrerende tarieven aan te bieden. Ons team staat altijd klaar om elke vraag te beantwoorden.

MKBStunter - Onze doelgroepen