Stel uw vraag! 

Ons team geeft overal antwoord op. Stel een vraag of laat een offerte toesturen!

MKBStunter - Webbo
MKB Stunter
Hoefsmid 7
2292 JJ Wateringen
t +31 (0)85 27 33 410

Social Media

Communicatie en media

Starten social media

Social Media kan een belangrijk instrument zijn om nieuwe klanten te werven en bestaande klanten op de hoogte te houden over uw bedrijf. MKB Stunter heeft een ruime ervaring met het ontwikkelen van Social Media concepten voor ondernemers. De meest effectieve Social Media zijn op dit moment Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube en Google+.

Wij ontwikkelen een aangepaste omgeving voor uw bedrijf. Ons team zorgt voor een professionele uitstraling en koppelt vervolgens de Social Media aan de website van uw bedrijf. Met een Social Media beleid binnen uw bedrijf genereert u als ondernemer absoluut meer bezoekers naar uw website.

MKBStunter - Starten social media
Social media campagne

Social Media draait om marketing. MKB Stunter ontwikkelt voor u als ondernemer een Social Media Campagne. Samen met u worden doelgroepen en doelbereik bepaald, ofwel wie en waar bevinden uw potentiĆ«le klanten. Vervolgens worden de Social Media ingericht met uw huisstijl, webteksten, afbeeldingen en foto’s. Vervolgens kunt u als ondernemer op de Social Media aandacht besteden aan uw producten en diensten.

Ons team zorgt er vervolgens voor dat bezoekers van uw Sociale Media naar de juiste pagina gaan op uw bedrijfswebsite. Een goed voorbereide Social Media Campagne zorgt voor bekendheid van uw bedrijf, producten, diensten en acties.

Social media beheer

Het actueel houden van de Social Media is een belangrijk onderdeel van de Social Media Campagne. Ons team bestaat uit E-marketeers die u als ondernemer kunnen ondersteunen met het actueel houden van de Social Media binnen het bedrijf. Afhankelijk van de vooraf bepaalde doelstellingen binnen de Social Media Campagne zal de e-Marketeer uitgebreid de Social Media onderhouden en actualiseren.

Een actueel en onderhouden Social Media zorgt voor blijvende volgers en zal meer volgers aantrekken. Het resultaat zal zijn meer naamsbekendheid, meer aandacht voor producten, diensten en acties, wat uiteindelijk zal leiden tot meer online website bezoekers.

MKBStunter - Social media adverteren

“De website hielp me meer klanten te krijgen. Ik heb nu geïnvesteerd in een webshop en mijn ranking in Google.”

Social media adverteren

Social Media is een belangrijk onderdeel voor een bedrijf. Nederland kent ongeveer 6 miljoen Facebook gebruikers. En daar zitten vele potentiƫle klanten voor uw bedrijf tussen. MKB Stunter helpt u meer likes te krijgen of meer bezoeken naar uw bedrijfswebsite.

Facebook kent uitgebreide advertentiemogelijkheden. Ons team stelt samen met u een advertentiecampagne op, de juiste doelgroep wordt bepaald, de juiste afbeeldingen en teksten om uiteindelijk een mooie en effectieve advertentie op Facebook te plaatsen. Door onze ervaring met effectieve Social Media campagnes zorgt dit voor meer bezoekers op uw website.

“Het was moeilijk om klanten te bereiken met mijn collectie. Maar door een goed Social Media plan wist mijn doelgroep mij toch te vinden. Ik zie gewoon meer volgers op mijn Social Media.”