Stel uw vraag! 

Ons team geeft overal antwoord op. Stel een vraag of laat een offerte toesturen!

MKBStunter - Webbo
MKB Stunter
Hoefsmid 7
2292 JJ Wateringen
t +31 (0)85 27 33 410

Download brochure

Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u onze uitgebreide brochure. De complete brochure wordt automatisch naar uw e-mail verzonden. In onze brochure staan al onze dienstverleningen op het gebied van een bedrijfswebsite. Ook houden wij u op de hoogte van tips & trucs die u moet weten als ondernemer over internet. U kunt onze brochure GRATIS downloaden. 

MKBStunter - Brochure

Een eigen online winkel is het leukste wat er is. MKB Stunter ontwikkelt professionele webshops die ook nog eens eenvoudig zijn in het onderhouden. Ons team helpt ondernemers om een webshop vanaf het begin op te bouwen, van het design tot aan de koppelingen voor het online betalen, zoals iDeal en creditcards.

De webshop heeft niet alleen een mooie uitstraling, maar je kunt ook gebruik maken van ons Content Management Systeem (CMS), waarmee heel eenvoudig alle producten toe te voegen en te wijzigen zijn. De webshop is ook geoptimaliseerd voor zoekmachines. Natuurlijk helpt ons team Social Media aan de webshop te koppelen voor nog meer likes en dus klanten.

Wil je een webshop beginnen? Dan is onze Starterswebshop voor ondernemers een geweldig idee! Inmiddels maken al honderden beginnende ondernemers gebruik van onze Starterswebshop.

Neem eens een kijkje op de webshop van onze klant Eric. Hij is inmiddels een succesvolle online ondernemer. Bekijk zijn succesvolle webshop eens.