Stel uw vraag! 

Ons team geeft overal antwoord op. Stel een vraag of laat een offerte toesturen!

MKBStunter - Webbo
MKB Stunter
Hoefsmid 7
2292 JJ Wateringen
t +31 (0)85 27 33 410

Download brochure

Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u onze uitgebreide brochure. De complete brochure wordt automatisch naar uw e-mail verzonden. In onze brochure staan al onze dienstverleningen op het gebied van een bedrijfswebsite. Ook houden wij u op de hoogte van tips & trucs die u moet weten als ondernemer over internet. U kunt onze brochure GRATIS downloaden. 

MKBStunter - Brochure

Internet verandert dagelijks. Een goede en actuele website is belangrijk om goed gevonden te worden op internet. Uw klanten zoeken steeds vaker naar uw bedrijf op het internet.

Een mooie website is vaak een eerste stap om met uw onderneming contact op te nemen. MKB Stunter ontwikkelt websites voor ondernemers. Onze website worden op maat gemaakt, in de sfeer van uw bedrijf, zijn geschikt voor zoekmachines en standaard ook toegankelijk voor tablets en andere mobiele apparaten.

Dit zijn Rob en Raymond. Allebei ondernemers uit het MKB segment. Zij hebben gekozen voor onze MKB All in website. Raymond is goed vindbaar met zijn website en elke seizoen passen wij zijn website aan. En Rob haalt veel werk binnen met zijn schildersbedrijf. Bekijk hun websites en vraag daarna een offerte aan voor een nieuwe website!